CLASS SCHEDULE




Your membership entitles you to unlimited workouts in the entire center...

Also View Our Aquatics Schedule.


Thursday

6:00am - Pace Circuit (45 min)

8:15am - Basic Pilates Mat (45 min)

9:00am - Yoga (75 min, Center 2, add'l fee)

9:00am - P.U.M.P (60 min)

3:00pm - Gentle Yoga (60 min, add'l fee)

4:15pm - Zumba® Toning (15 min)

4:30pm - Zumba® Fitness (45 min)

5:30pm - Barre to Balance, Belly, and Barre (60 min, add'l fee)

5:30pm - Yoga (75 min, Center 2, add'l fee)


Friday

8:15am - Zumba Gold® (45 min)

9:00am - Yoga (75 min, Center 2, add'l fee)

9:30am - Zumba® Step/Abs (30 min)

11:00am - Tai Chi Light (60 min)

4:30pm - P.U.M.P (45 min)


Saturday

9:30am - Zumba® Gold/Toning (60 min)



Monday

8:15am - Low Impact (60 min)

9:00am - Yoga (75 min, Center 2, add'l fee)

9:30am - P.U.M.P - (60 min)

11:00am - SilverSneakers® Classic - (45 min)

12:30pm - Barre to Balance, Belly, and Barre (60 min, add'l fee)

4:30pm - Step (30 min)

4:00pm - Core/Abs (15 min)

5:15pm - Low Impact/Step (30 min)

5:30pm – Veterans Only Yoga (75 min, Center 2, free)

5:45pm - Pilates Mat (30 min)


Tuesday

6:00am - Pace Circuit (45 min)

8:15am - Pace Circuit (30 min)

8:45am - Group Strength (30 min)

9:00am - Vinyasa Yoga (75 min, Center 2, add'l fee)

9:15am - Stretch (30 min)

10:00am - Tai Chi for Balance (30 min)

10:45am T'ai Chi (60 min, Center 2)

3:00pm - Gentle Yoga (60 min, add'l fee)

4:00pm - Zumba® Fitness (30 min)

4:30pm - P.U.M.P (45min)


Wednesday

8:15am - Low Impact (60 min)

9:00am - Yoga (75 min, Center 2, add'l fee)

9:30am - P.U.M.P (60min)

11:00am - SilverSneakers® Classic - (45 min)

3:00pm - Senior YogaFit® (chair, 60 min, add'l fee)

4:30pm - Double Step (30 min)

5:00pm - Strength Training (15 min)

5:00pm - Yoga (75 min, Center 2, add'l fee)

5:15pm - Zumba® Fitness (45 min)